Rude awakening!

Good morning!

I have a hard time figuring out why I woke up this early! At first I woke up at 4.30am and somehow I got back to sleep. Well for two hours and 30 minutes! At 7am, I opened my eyes to see what the hell was going on on TV! It was a middle aged man singing It's Raining Men. Yeah, it was Don't Forget The Lyrics on TV. He was really singing out loud and he seemed to really like what he was singing.

Anyway, waking up to a song like that is definitely a new one to me, but I guess we all experience new things all the time!

When I had checked out the show for a while, I called my sister-in-law to ask her to make some coffee for me (Yeah, she lives up stairs)! She was nice enough to do it and I got my morning coffee just the way I want it :)

And for those of you who don't know it, I'm a smoker and we don't smoke inside, we go out to the porch if we want to smoke. So I took my winter jacket on, the paper in one hand and the coffee in the other and went outside! First thought was, d*mn it! It's cold! Second though was that it's wet and it's raining, a lot (and it definitely ain't men) :P

So yeah, I had a rude awakening today, not too nice but then again, I'm glad it hasn't started snowing quite yet!

Till we meet again, take care!

SSI

Reality check 44!

Hello!

Då är det tisdag kväll och veckan har kommit igång ordentligt!

Idag har jag varit och jobbat lite på Lekborgen och det var ju skönt att komma tillbaka dit och få känna på arbetet där. Jag hade ett barnkalas på 13 barn och de var verkligen energiskt härliga och fulla av positiv energi. Tänk om man kunde ha det så hela livet? Hade ju inte varit helt fel! Men som allt gott så tog även kalaset slut och den lite mindre roliga stängningen kom igång med städ och disk etc etc. Det gick i varje fall fint. Tack Josipa för hjälpen :)

Har även proppat i mig en enorm bit med pizza efter jobbet och den satt minsann fint!

Så efter kvällspromenaden med vovven är jag nu äntligen hemma och nästa sak att göra är definitivt att kura ner sig framför brasan med en bok och läsa! Förhoppningsvis så somnar jag inte på golvet framför brasan, blir ändå lite kyligt när den väl slocknar!

Men men gottfolk, dags att dra sig vidare nu, kanske att jag kör lite msn innan jag sätter igång med att läsa!

Ha det gott!

SSI

Längtan att komma bort...

Igår fick jag äntligen en lugn dag utan massa nyheter och saker att tänka på.

Jag vaknade väldigt tidigt trots att jag i lördags lade mig sent, jag somnade rättare sagt på söndag morgon!

Anyway så kom jag igång och började städa i huset, damma, dammsuga, moppa och allt det där vanliga. Och inte undra på att jag hade haft huvudvärk ofta, det var ganska dammigt under ena soffan på nedervåningen i bodegan. Men det är ju borta nu och med det också huvudvärken!

Senare under dagen kom Sharon förbi och vi tog en promenad ner till Hulta för att hämta ut hennes rosa mattebok, men det var stängt så vi fick helt enkelt vända hemåt igen. Väl hemma tog vi en mycket varm kop te och varsin smörgås.

Sharon och jag diskuterade jul och nyår och vad man skulle göra. Och jag kan ju säga som så att i min familj så har the Christmas spirit dött för länge sedan. Verkligen synd för jag älskar julen, den är speciell och passar perfekt in i vintermörkret som en värmande källa inombords. Jul för mig betyder verkligen gemenskap, värme och glädje. Det är bara de tre små grejerna som innebär en bra jul och inga av de tre grejerna finns i det här huset under julen! Sharon kände något i den stilen också så vi började prata om huruvida man inte skulle kunna ta en liten julresa.

Berlin är ett resmål jag velat åka till ett bra tag nu och Sharon var väldigt positiv till att fira jul i Berlin så vi kollade lite flyg. Hittade billiga flyg direkt från landvetter med Air Berlin. Hotell/Vandrarhem finns gott om, dyrt och billigt så vi får se, om vi kan komma överrens om alla smådetaljer så kanske resan blir av.

Idag ska vi i alla fall träffas och snacka ihop oss, om allt går bra så bokar vi allt redan idag :) Ohh jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag kan fly under julen och fira den på annan plats än här! Det återstår att se.

I'll make sure to keep you guys updated ;)

Till we meet again!

SSI

RSS 2.0